Filters
Show Metadata
Colored Labels
Sice má to album jméno Namaqualand II, ale to je jen proto, aby bylo poznat, že k sobě ta alba patří. Z Namaqualandu odjíždíme a míříme na West Coast a do Namibie.
Oprava: až do odjezdu do Namibie budem pořád v Namaqualandu. Ono je to větší území než jsem myslel.
Ještě se musím zmínit o našem campu. Stručně by se to dalo vyjádřit jako "Stanování s luxusem." Ve stanu jsou dvě postele s elektrickým vyhříváním (u Atlantiku je dost zima), vedle stanu je sprcha, chemický záchod a šatna.
Sprchování probíhá takto: zavoláte některého ze zaměstnanců campu (zdržují se na doslech), ten si přibere pomocníka se štaflemi a nalijí teplou vodu do plastikového vědra visícího nad sprchovým stanem. Netrvá jim to víc než pár minut.
Ráno přijde ke stanu služba, řekne ťuk, ťuk, ťuk a položí na stolek před stanem tác s hrnečky, termosku s horkou vodou, materiál na čaj nebo kávu a nějaké keksy.
Velký stan na vršku je dílem společenská místnost s barem a dílem jídelna, kde podávají se výborné snídaně a večeře. Vedle baru sedí mladík a ten večer pěje a doprovází se na keyboard.
Postavit tábor prý trvá týden, čtyři týdny je v provozu a pak jej zase týden bourají. Touhle dobou už jsou v Pilansbergu (game reserve) u Sun City, kde by chtěli vydržet do "Million Dollar Chalenge" což je slavný golfový turnaj.
Ještě musím dodat, že je všechen personál ochotný, usměvavý a poctivý.