Filters
Rating
  1x
Hurá, tak jsme se dočkali a v pátek 24.7. jsme odjeli vlakem na tábor, tentokrát na Ramzovou. Cesta byla dlouhá, ale zábavná. Když jsme dojeli na místo, vybrali jsme si stany a vybalili se.

Pak jsme se rozdělili do skupinek: Pytlíci, Křepelkové, Plavíni, Brandorádové a Brýlové. Téma táboru bylo „Hobit“. Skřítci poprosili Hobita, aby jim pomohl zachránit jejich domov před drakem Šmakem. A to se nám nakonec tábora podařilo. Hráli jsme různé hry a soutěže – stavěli jsme přístřešky z plachty, nosili jsme víčka, které symbolizovaly jídlo, a přitom nás chytali pavouci a zažili jsme i válku s trolly.

Každý den jsme měli rozdělené služby a někdy byly i Workshoppy. Večer jsme měli táboráky a pak následovalo 6 hlídek od večera až do rána. Vařili nám tam skvělá jídla. Byli jsme i na výletě na Obřích skalách. V neděli jsme na tábořišti měli mši svatou.

Na táboře se plnily různé bobříky, např. bobřík hladu, odvahy, síly, mlčení, mrštnosti. Poslední večer jsme zapálili slavnostní oheň „pagodu“ a některé holky skládaly Světluškovský slib. Poslední den jsme se sbalili a jeli zpátky autobusem domů. Tábor se mi líbil, užila jsem si ho a odnesla jsem si spoustu zážitků.

Lucie Beloritová, Sasanky