Filters
Rating
  171x
Absolutním vítězem Memoriálu Josefa Romportla a Vlastimila Málka se stal na stovkách i věži Pavel Krpec z HZS Moravskoslezského kraje

Jubilejní 50. ročník Memoriálu Josefa Romportla a Vlastimila Málka v disciplínách požárního sportu přivítal v areálu stadionu HZS v Hradci Králové velmi početnou účast soutěžících z řad profesionálních a dobrovolných hasičů, do soutěže se přihlásilo na 180 účastníků.
V běhu na 100 m s překážkami byla nejrychlejší mezi ženami Marcela Vrtalová (SDH Okříšky), v mužské kategorii se dařilo v základní části nejlépe Patriku Snášelovi (HZS Plzeňského kraje). Po finálovém rozběhu si nakonec titul absolutního vítěze memoriálu na stovkách odnesl Pavel Krpec (HZS Moravskoslezského kraje).
Do 2. podlaží cvičné věže vystoupala z žen nejrychleji Kamila Soukupová (SDH Horní Cerekev). Bez ohledu na věkové kategorie se ve finálovém rozběhu výstupu do 4. podlaží cvičné věže nejlépe dařilo opět Pavlu Krpcovi, který si nakonec z Hradce Králové odvezl oba putovní poháry pro vítěze v obou disciplínách memoriálu.
Výsledky a další podrobnosti čtěte u nás na webu.