Vinobraní 2020

Již tradiční společenská akce se udála dne 12. září na prostranství vedle OC. Počasí velmi přálo a tak nebylo divu, že se plocha prostranství brzy zaplnila příchozími.
Odpolední program zahájila skupina Kotci z Frýdlantu nad Ostravicí. Tato folklórní skupina ji již vydobila místo v srdcích posluchačů a svým repertoárem opět spolehlivě oslovila návštěvníky.
Tříčlenná swingová skupina LAM trio přinesla odpolední uklidnění a u příjemných swingových melodií se skutečně dobře vychutnávalo dobré víno,
které nabízela Vinotéka Alvitone z Frýdlantu.
Dobrý burčák šel rychle na odbyt a jeho vzorek bylo možné také porovnát i s burčákem, který byl k dostání i u místního prodejce.
Občerstvení, které nabízeli členové místního SDH Pržno v garáži úřadu bylo jako obvykle výborné, včetně dobře vychlazeného piva i dalších nealko nápojů.
Následovalo představení Vladimíra Waldy Nerušila a kapely MALEVIL BAND. Varianty písniček z repertoáru známého zpěváka Waldemara Matušky nazdvedlo řadu návštěvníků a vyzvalo je k tanci.
Poté došlo k přitvrzení muziky a různorodost skladeb další osmičlenné hudební skupiny CAPITOL ROCK COVER nenechala nikoho na pochybách, že den ještě zdaleka nekončí...

foto: Vladimír Kutlvašr