Filters
Rating
  225x
  102x
  58x
  49x
  35x
Colored Labels
Uličnice. Slovo i pocit. Když fotím paní a slečny, nečekám od nich kdovíjakou spolupráci při pózování. Jde mi o tu náladu a pocity při focení. Uvolnění, bezprostřednost. Když ony jsou spokojené a já se těším z jejich přítomnosti, stejně jako domů na tu jednu či dvě fotky které jsem si zapamatoval protože...

Uličnice je tady v tomto prostoru album a mé portfolio. Pod tlačítkem je možné zobrazit si techniku jakou jsem použil, kde vidět není, je to proto, že rád používám starosklíčka. Každopádně moje primární sestava je:

Těla:
Sony Alpha A9, nebo Nikon Z Fc
Skla:
Sony FE 35 mm f/1,8
Sigma 50 mm f/1,4 DG HSM Art pro Sony E
Zeiss Planar T* 50 mm f/1,4 ZF.2 pro Nikon

Ještě bych dodal osobní poznámku:
1/ "Dobrá fotka je vaše osobní rozhodnutí. Fotografie je neměřitelná. Je to nálada, emoce, atmosféra. Není špatná fotka, jen jiný pohled na ni."
2/ To že se vám nelíbí cokoliv tady je pouze váš názor. Já se nesnažím aspirovat na fotografa roku, ovšem to co prezentuji je můj pohled tak jak mně se líbí a s modelkou jsem si odsouhlasil.
3/ Ano, máte li pocit, že si fotím primárně pro sebe, je to pocit správný. Nemusíte ode mne nic chtít, chcete li, zkuste přijmout co nabízím. Jiné fotky vám udělá jiný fotograf.
4/ Arogance? Ano, takový jsem já. Dovoluji si mít vlastní názor. Netvrdím, že toto tady je kdovíjak hodnotný obsah splňující pravidla fotokomunit celého světa. Je to můj pohled...