Zažijte večerní procházku osvětlenou Prahou okořeněnou portrétní fotografií!
Láká vás umět vytvářet umělecké fotografie a dostat z fotografie víc než pouhou technickou preciznost? Potom si nenechte ujít tento workshop, na němž se naučíte vykouzlit portrét s pomocí světel v centru Prahy.
K dispozici vám po celou dobu bude půvabná modelka.
Komu je kurz určen: Všem fotografům, kteří mají rádi uměleckou fotografii a chtějí přemýšlet o fotce jinak. Fotografům, kteří chtějí dostat z fotografie víc, než jen to, aby byla technicky dokonalá a těm, kterým se nelíbí vyretušované obličeje a chtějí ve fotografii raději přirozenost.
Není vhodný pro technicky zaměřené fotografy.
Zájemcům také ukážu, jak fotit se starými skly a budete mít možnost vyzkoušet starosklíčko Helios 44M (redukce na Nikon M42).
Doporučuji: mít zvládnuté alespoň základy a znát pojmy jako clona, expoziční čas a ISO.
Doporučené vybavení: fotoaparát s výměnným objektivem a ideálně také náhradní baterie, paměťové karty, nabitý mobil, nebo baterka, dobrá nálada a chuť se něčemu přiučit :)
Přihlášky: zasílejte prosím na můj e-mail: sonasera.foto@gmail.com | Do předmětu e-mailu uveďte "Přihláška na workshop - noční portrét". | Přihlášení je platné po uhrazení rezervačního poplatku ve výši 50% z ceny kurzu.

Individuální kurz: 3 900 Kč (1 modelka) / 4 900 Kč (2 modelky)
2 - 6 osob: 2.900 Kč (1 osoba / 1 modelka) - 3 900 Kč (1 osoba / 2 modelky)
Délka workshopu: 2 - 3 hod / Termín: dle dohody
https://sonasera.cz/workshopy