Není nic staršího, než včerejší noviny, říkalo se v době, kdy spolu tv + rádiem patřily mezi hlavní tři média a není nic staršího než týden staré obrázky z přelomu dubna a května!
Ve středu 27. dubna jsem vyrazil směr Šumava a cestou kolem přehrady jsem si určil cíl z názvu alba. Nebylo valně teplo, se sluníčkem taky žádná sláva, nafotit tohle zajímavé místo se mi nicméně líbilo a snad to je na obrázcích vidět.
Po páté odpolední jsem vytáhl fotky z mobilu, udělal základní výběr a začalo mi být nějak divně, takže jsem všeho nechal a šel si lehnout v domnění, že to do rána přejde. No… nepřešlo, takže ve čtvrtek večer už mě vezla rychlá na internu klatovské nemocnice s diagnózou „Rotavirus“. Co to znamená najdi si sám.
Vypadnul jsem odtud v pondělí v poledne a nebyl to zážitek tak úspěšný, abych pociťovat nutnost ho někdy opakovat.
To je důvod, proč nenabízím rozkvetlou krajiny se svěže zelenou trávou a rašícími lístečky na větvích i když doufám, že ještě pár dní tohle vydrží a nějaká fotka bude.
Pár údajů o kostele a jeho historii nejdete zde, něco o Hamrech, které jsou dlouhé skoro 6 km tady a mapka cesty dlouhé 45 km je tady.
Popisovat obrázky je celkem zbytečné, tak se podívejte na 1. část alba. Druhou část najdete zde.