Adam Burget 3x ve finále GPA U17 a další tři medaile do Pardubic

O víkendu (17. 9. -18. 9. 2022) se do Vinoře sjeli hráči a hráčky z celé ČR kategorie do 17 let. Náš klub reprezentovali Apča Bártová, Denisa Valentová, Ondřej Kaplan a Adam Burget. Celkem odvážíme do Pardubic 6 cenných kovů.
Denisa spolu s Adélou Turoňovou (MTAC Praha) obsadily třetí místo v deblu, když v semifinále nestačily na pozdější vítězky Flíglová/Paterová. Apča si za své výkony mohla pověsit na krk hned dva cenné kovy. Bronzovou medaili získala spolu s kopřivnickým Jakubem Raškou v mixu, když zastavili Ondru Kaplana s Denčou. A stříbrnou medaili vybojovala spolu s Veronikou Jarošovou (TJ Montas Hradec Králové), když ve finále podlehly zmíněnému páru Flíglová/Paterová.
Adam došel ve dvou hracích dnech do finálových bojů ve všech disciplínách. Bohužel všechna finálová utkání (mix, singl, debl) musel pro zranění zad skrečovat. Z Prahy si tak odváží trochu smutné placky za druhá místa. Věřil, že nějaký zlaťák mohl putovat do Pardubic. Poděkování patří jeho parťákům Ivě Treperové v mixu (SK Prosek Praha) a Ondrovi Šolarovi v deblu (TJ Montas Hradec Králové).
Všem čtyřem hráčům patří velká gratulace za výsledky, kterými skvěle reprezentují oddíl i město.
VB