Mistrovství bylo zahájeno smíšenou čtyřhrou. Zde jsme měli největší želízko v ohni v podobě Vojty, hrajícího s K. Koliášovou (Hamr Praha), kteří nakonec ztroskotali ve čtvrtfinále v dramatickém zápase s pozdějšími finalisty Rázl/Osladilová 21:19 ve 3. setu.
V singlech jsme díru do světa neudělali, jedno vítězství vybojovali pouze Barča a Adam, který si na tomto turnaji vybral snad všechnu losovací smůlu ve všech disciplínách.
O to větší naděje jsme vkládali do našich silnějších párových disciplín. A to potvrdily Barča s Déňou, kdy se po dvou těžkých zápasech probojovali do nedělního semifinále, kde už nestačili na české jedničky Osladilová/Koliášová, ale bronz je velký úspěch. Ani kluci se nenechali zahanbit a zopakovali výsledek holek (také po dvou náročných zápasech) postupem do nedělního semifinále. Zde svedli nervydrásající bitvu s dvojicí Rázl/Dvořák, bohužel s nešťastným koncem. A byla to velká škoda, vedení 18:14 ve třetím setu vypadalo hodně nadějně.
Zisk dvou bronzových medailí je určitě super. Většina hráčů je ještě v kategorii U17, takže určitě ještě nějaký hezký výsledek v budoucnu uvidíme. Všem gratulujeme a děkujeme za reprezentaci oddílu a města. Jo a děkujeme pořadatelům za super fotky. MaK.