Filters
Rating
  1x
Colored Labels
Druhou zářijovou sobotu proběhla na Dolním Sedle hasičská tradiční soutěž O Sedelský pohár spojená s okrskovou soutěží Hrádek nad Nisou - Chrastava. Soutěže se zúčastnilo celkem dvanáct soutěžních týmů, z toho pět družstev žen. Do okrskové soutěže byl započítán pouze dvoukolový požární útok. Ten byl i z jednou disciplín Sedelského poháru doplněný o netradiční štafetu a střelbu ze vzduchovky. Ta byla tentokrát rozhodující pro celkové umístění v Sedelském poháru, zejména v ženské kategorii.
Vítězi v kategorii mužů okrskové soutěže se stali hasiči z Dolního Sedla, druzí hasiči z Chrastavy a třetí Hrádek nad Nisou. V ženách
kralovaly hasičky z Chrastavy, následované družstvy z Dolního Sedla a Bílého Kostela nad Nisou.
Celkovými vítězi Sedelského poháru v kategorii mužů se stali místní hasiči z Dolního Sedla, před Hrádkem nad Nisou a Chrastavou. I v ženách potvrdilo svoji dominanci tohoto soutěžního klání družstvo z Chrastavy, druhé byly ženy z Bílého Kostela nad Nisou a třetí z Krásné Studánky.
Velké poděkování patří hasičům z Dolního Sedla za uspořádání této soutěže, městu Hrádek nad Nisou a všem sponzorům za finanční podporu, i všem zúčastněným týmům za skvělou atmosféru, která provázela tento hasičský den.