📸 Fotografie z druhého příměstského divadelního tábora, který se konal v DDM Praha 4 Hobby centrum 4 s hercem, režisérem a scénáristou Michalem Křížem 08.08. – 12.08.2022.
📅 K průběhu tábora poznamenal:
🎭 První den tábora nesl jméno SEZNAMOVÁK, kde se děti společně seznámily a začaly si společně osvojovat základy jevištní artikulace, dechová cvičení /jazykolamy, práce s dechem, intonace/, jevištní pohyb a improvizace. Po obědě jsme mysleli i na naše zdraví a strávili jsme zbytek odpoledne pohybem na hřišti /běh, fotbal či vybíjená/.
🎭 Druhý den – Taneční den
Vyzkoušeli jsme si sestavit jednu scénickou choreografii ze slavného zahraničního muzikálu Tanz der Vampire a věnovali jsme se také gymnastikou a lidovými tanci nebo tanečními prvky Zumby.
Odpoledne jsme vyrazili na Kavčí Hory, kde jsme se účastnili výstavy Déčkosvět na ČT1.
🎭 Třetí den – Celodenní výlet za kulturou
Hned ráno jsme vyrazili na prohlídku na Barrandov do filmových ateliérů, aby se děti dozvěděly, jak vzniká film, jakou práci obnáší filmové herectví. a dozvěděli se více o českých filmech. Po prohlídce jsme vyrazili do Národního muzea, kde jsme stihli prohlídnout sekce – Pravěk, Zvěřinec, Historii a Kopuly.
🎭 Čtvrtý den – Oslava ro hvězdy
Po hereckém tréninku, de se děti naučily herecké kopy, pády, pěsti a tahání za vlasy jsme si odpoledne udělali oslavu a diskotéku.
🎭 Pátý den – Rozloučení
Zopakovali jsme si věci, které jsme se během pěti dnů naučili a na závěr jsme vyrazili do Divadla Bez Hranic abychom koukli na divadelní inscenaci Punč přání, ve které se objevil i náš druhý lektor Kryštof Vetešník.
Díky všem za skvělý týden a těšíme se na příští rok!