Mistrovství SKKS jednotlivců 2014 – senioři
Na dobře připravené kutnohorské kuželně se uskutečnilo MJ SKKS pro rok 2014 v kategorii seniorů. Soutěže se zúčastnilo 44 hráčů v disciplíně 2x120 hodů sdružených. V sobotu proběhla kvalifikace, v neděli pak šestnáct nejlepších bojovalo o mistrovský titul.
V soutěži padla pouze jediná šestistovka, v kvalifikaci ji pokořil Vladimír Matějka z TJ Sokola Benešov výkonem 604 kuželek. Na druhém místě se umístil domácí hráč Václav Pufler výkonem 578 kuželek a třetí místo obsadil opět benešovák Petr Červ, který porazil 569 kuželek. V dramatickém nedělním finále jsme byli svědky o něco nižších výkonů. Nejlepší byl další hráč z Benešova Jaroslav Franěk výkonem 562 poražených kuželek, druhé místo patřilo opět našemu Václavovi Puflerovi za 555 kuželek a o pouhé dvě kuželky méně se na třetím místě ve finále umístil Věroslav Řípa z KK Kosmonosy.
V celkovém součtu výkonů z kvalifikace a finále prvenství a titul „Mistr Středočeského kraje 2014“ získal domácí hráč Václav Pufler celkovým výkonem 1133 poražených kuželek. Druhé místo a stříbrnou medaili vybojoval benešovský Vladimír Matějka za celkový výkon 1123 kuželek, bronzovou medaili získal po velkém souboji Věroslav Řípa z KK Kosmonosy, který nakonec porazil 1108 kuželek, Josefu Mikulášovi ze Sokola Kolín třetí příčka unikla o pouhé tři kuželky, domácímu Jiřímu Barborovi na pátém místě pak ještě o jednu další kuželku.