City guide – výstava provázející po citech


City guide – výstava provázející po citech | Kalendář | Czech Photo o.p.s.

Nejen po citech Vás provede výstava kolektivu autorů navštěvujících Ateliér vizuální komunikace vedený Štěpánkou Stein a Jiřím Kociánem.
Pestrá škála fotografických souborů bude tentokrát k vidění na dvou lokacích – již tradičně v Czech Photo Centre na Nových Butovicích, kde bude výstava zahájena v úterý 20. září 2022 a bude ji možné navštívit do 9. října, a nově také na Letné v Bio Oko, kde se díla části autorů představí o týden dříve, v úterý 13. září a návštěvníci je budou moci zhlédnout až do 25. září.
Ateliér vizuální komunikace tento rok nabídl inspiraci rekordnímu počtu 13 fotografů, kteří v průběhu roku pracovali na dílčích úkolech a dozvěděli se i mnoho o fungování světa módní, dokumentární a portrétní fotografie. Své závěrečné práce ale každý pojal po svém a pod společným tématem průvodce po citech neboli City guide se divákům představí jak portréty, tak i konceptuálně laděné soubory.
Výstava nabídne pod kurátorským vedením Štěpánky Stein putování do vlastního nitra, představí chápání hranic skutečných i těch osobních ve vztahu dvou lidí, ukáže cesty reálné, virtuální i ty pouze myšlené. Zavalí Vás silnými emocemi i se jich zcela vzdá. Každý z autorů pozve diváky do svého světa zcela jinak. Více info: https://www.czechphoto.org/.../city-guide-vystava.../

Základní informace
Název výstavy: City guide
Místo: galerie Czech Photo Centre (100m od stanice metra Nové Butovice)
Zahájení výstavy: 20. 9. 2022 od 18h
Termín výstavy: 21. 9. - 9. 10. 2022
Otevírací doba: Út-Pá od 11h do 18h, So-Ne - od 10h do 18h, Po - zavřeno
Vstupné do galerie:
Plné / 100,- Kč
Snížené / 50,- Kč



www.lzgalerie.com
Nová Večerní Praha
www.vecerni-praha.cz
Galerie Archivy - Galerie Nové Večerní Prahy (gnvp.eu)