Novoroční turnaj Jihlava - 15. 1. 2017
V neděli 15. ledna proběhl na jihlavské tatami první letošní turnaj tradiční soutěže O POHÁR VYSOČINY - Novoroční turnaj.
Náš oddíl reprezentovali tři skvělí závodníci Sára Vaníčková, Radek Nechvátal, Tomáš Novotný.
Konkurence byla velká, startovalo 231 závodníků z České republiky a z Rakouska. Přesto jsme si domů odvezli 3 medaile...
Sára Vaníčková startovala v kategorii mladších žákyň (váha 35 kg). Předvedla 2 krásná vítězství a vybojovala tak 1. místo a zlatou medaili.
Radek Nechvátal letos poprvé startoval v kategorii mladších žáků. Vedl si výborně. Ze čtyř soupeřů dokázal 3 lehce porazit, s posledním prohrál. I tak získal nejvíce bodů a první místo.
Tomáš Novotný, nováček na závodnické tatami, bojoval v kategorii mláďat ve váze do 41 kg, předvedl tři kvalitní zápasy z toho jeden vítězný, který stačil na bronzovou medaili.
RADEK NECHVÁTAL - JUDISTA KRAJE VYSOČINY ZA ROK 2016 (druhý zprava)
Radek (10 let), náš nejmladší závodník, absolvoval v loňském roce 18 turnajů, z toho 3 v zahraničí (Rakousko, Německo). Z deseti z nich si domů odvezl zlatou medaili, ze zbylých se vždy umístil do 3 místa. V Uherském Hradišti se stal mistrem Moravy mláďat.
V neděli 15. ledna proběhlo v Jihlavě také slavnostní vyhlášení výsledků a vítězů Poháru Vysočiny za rok 2016. Mezi oceněnými vítězi byl také Radek Nechvátal - třebíčský judoka (judista).
Letos je v třebíčské anketě nominován na Sportovce roku 2016 za město Třebíč.

Radkovi děkujeme za jeho energii, chuť závodit a za výbornou reprezentaci třebíčského juda a sportu vůbec.