V boudě na lyžařském vleku byla dokončena rekonstrukce podlahy. Stav nosných dřevěných částí byl v havarijním stavu, což dokládá pořízená fotodokumentace. Původní vlek se stavěl v roce 1978-1979 = 40 let.
Celá bouda se v důsledku zatékání vody ze svahu pod boudu a eroze dřeva nakláněla a během několika málo let, by mohlo dojít k výraznějším problémům.

Boudu jsme pomocí několika heverů přizvedli a část původních dřevěných hranolů nahradili ocelovými nosníky. Po tomto úkonu bylo nezbytné truhlářsky upravit všechny dveře, okna, zárubně atd. které se díky destrukci nosných trámů a náklonu boudy v minulosti upravily. Byla odkopána zemina od všech dřevěných částí. Napadené dřevěné části byly očištěny a sanovány, aby nedošlo k šíření. V podlaze byly instalovány nové rozvody elektrické energie, instalovány statická topidla. Také došlo k drobným úpravám elektrických rozvodů, odizolování podlahy, k jejímu vyrovnání a instalaci nové dřevěné podlahy vč. ochranného nátěru. Nakonec se bouda vymalovala.
Výškový rozdíl původní podlahy ve 4 metry dlouhé místnosti byl 10 cm. V současnosti je podlaha v rovině.
Bouda je využívána jako zázemí pro návštěvníky vleku, slouží také jako sklad materiálu nutného pro provoz vleku a jako zázemí při pořádání sportovních akcích externích spolků a ZŠ.
Zde je odkaz na kompletní fotodokumentaci z proběhlé rekonstrukce.
https://www.zonerama.com/sportvpolici/Album/4664756