Ve středu 19. 12. se v tělocvičně školy uskutečnil tradiční turnaj třídních družstev ve florbalu. Z přihlášených osmi týmů se jich nakonec dostavilo šest, což je historicky nejméně. Oč méně účastníků, o to lépe si přišedší zahráli. Hra měla velmi dobrou úroveň. Hrálo se ve dvou tříčlenných skupinách každý s každým. Poslední ve skupině se utkali o konečné páté místo, první a druhý postoupili do semifinále (křížem 1.A-2.B a 1.B-2.A). Na závěr se poražení semifinalisté utkali o bronz a vítězové o turnajové vítězství.
Z vítězství se nakonec radovali obhájci putovního poháru FbC Polore 2A a pokud by zvítězili i příští rok (potřetí), pohár by jim zůstal nastálo. Naštěstí chlapci pravděpodobně postoupí do třetího ročníku a rozejdou se do různých specializací! V mužstvu vítězů nastoupili gólman Kuba Gaier, v poli Pavel Pimpl, Patrik Karger a Tomáš Uhlík. K týmovému úspěchu přidali dva z hráčů mužstva i společné druhé místo v tabulce střelců (Karger, Pimpl – 5 gólů). Ve finále tito borci porazili 4:1 největší překvapení turnaje tým Elita 1B s nejlepším střelcem dne Matyášem Rauscherem (8 vstřelených branek). Další pořadí: 3. Fčelky A3, 4.Inženýři z průmyslovky 1D, 5. Free win 2D a 6. Kotoučové sojky S3.
Do turnaje se zapojilo 28 hráčů. Velké poděkování patří Dominikovi Pickovi (2A), který se již podruhé ujal rozhodování zápasů. Velmi nám tím pomohl, přispěl k pohodové předvánoční atmosféře a hladkému průběhu soutěže. Děkujeme také časoměřiči z 1E, které se bohužel jako jedné ze dvou tříd rozpadlo družstvo. Obě družstva si omluvou, byť na poslední chvíli, zachovala tvář a chlapci mají i napříště dveře stále otevřené.
Družstva na prvních třech místech obdržela vánoční sladkosti a diplomy na třídní nástěnku, vítěz navíc na dobu jednoho roku putovní pohár.
Turnaj připravili a řídili učitelé Tv.