Filters
Show Metadata
Keywords (5)
2016 básnička soutěž ZŠ Libčany ZŠ Praskačka

16.2.2016 Libčanská básnička


Letos to vypadalo, že se recitační soutěže nezúčastníme, protože termínem se nám trefili do konání lyžařského výcviku. Nakonec jsme vypravili 11ti člennou partu žáků naší školy, kteří byli úspěšní ve školním kole recitace, a zkusili se slovem poprat o některé z ocenění. Dopolední program vyplnily děti prvního stupně. V 1. kategorii od 1. do 3. třídy naši školu reprezentovali: Filda Vosátka, Bořík Fikar, Klárka Vosátková a Kamča Fikarová. V kategorii žáků čtvrtých a pátých tříd za ZŠ Praskačka vystoupila početná skupina: Anička Picková, Klárka Hamanová, Alenka Pospíšilová, Anička Propperová, Barča Chvojková, Barča Rothanzlová a Pepa Kubias.
Rádi bychom touto cestou poděkovali paní učitelce Libuši Ježkové za intenzivní přípravu dětí na soutěž a i díky ní si z Libčan vezeme krásná umístění s pozvánkou na okresní kolo do divadla Jesličky.

V 1. kategorii se naším nejúspěšnějším žákem stal na 1. místě Bořek Fikar s básničkou o Americe a Kamilka Fikarová s „Kaktusem“ získala zvláštní uznání.

V 2. kategorii se na 3. místě umístila Klárka Hamanová.

Diplomy se ještě tiskly a my už uháněli zpět do školy, kde jsme přesedli do druhého autobusu a zamířili směr Olešnice v Orlických horách.