Krajské kolo ve stolním tenisu kategorie VI – SŠ (ročníky 96 – 98) se uskutečnilo ve čtvrtek 24.10. 2013 v Litoměřicích. Naši školu reprezentoval tým ve složení David Drahota (2B), Stanislav Čaja (2C) a Michal Štěpnička (1E). Chlapci postupně porazili 4:2 Most a Teplice, 4:0 Lovovsice. V rozhodujícím zápase bojovali o celkové vítězství s doposud rovněž neporaženými žateckými gymnazisty. Naši borci nezaváhali a soupeře smetli v poměru 4:0. K vítězství tak dokráčeli velmi přesvědčivě a postoupili do celostátního kola, které se uskuteční již 18. – 19.11 v Jindřichově Hradci.
Vracíme se tedy na “místo činu”, kde jsme před velmi nedávnou dobou vybojovali historický úspěch – celostátní prvenství ve volejbale SŠ.

Z hladkého vítězství v krajském kole však nelze vyvozovat žádné ukvapené závěry, neboť neznáme úroveň středoškolského stolního tenisu v jednotlivých krajích. Už tento postup je ale velkým úspěchem kluků i celé naší školy. Hoši děkujeme a mnoho úspěchů v Jindřichově Hradci!

Závěrem nemohu nezmínit, že naši žáci byli vyzdvihováni nejen za předvedené výkony, ale i za perfektní chování v celém průběhu turnaje.