Ve středu 23.4. 2014 jsme se zúčastnili Krajského kola ve volejbalu, které se konalo ve Sportovní hale Na Stínadlech v Teplicích. Přihlásili jsme se z pozice náhradníků, v okresním kole jsme pro zranění klíčových hráčů obsadili až třetí místo. Navíc máme velmi mladý tým, vždyť v základní sestavě nastupují tři a někdy dokonce čtyři prváci. I proto jsme odjížděli bez velkých ambicí, spíše na zkušenou, kterou bychom snad mohli zúročit v příštím školním roce.

O to větší radost nám naši borci způsobili jak předvedenou hrou, tak i krásným a překvapivým druhým místem. Přemožitele našli pouze ve vítězi turnaje – Gymnáziu Teplice, i když až po boji 1 : 2 na sety. Nutno podotknout, že soupeř měl výškovou převahu v průměru asi 20 cm, což působilo zpočátku až legračně. To ale jen do té doby, než začala hra. Na své konto si naše družstvo připsalo postupně tři poměrně přesvědčivá vítězství.

Náš tým tvořili převážně aktivní hráči Ervěnic a Žatce a podali opravdu dobrý a bojovný výkon. Zaslouží velké uznání.

Reprezentovali: Míla Říha (S3), Ondra Nosál (V3), Tomáš Kryl a Patrik Provazník (2C), Honza Čeřovský (1A), Vašek Vladyka (1C), Ondra Šindelář (1E) a Kuba Kameník (1B).

vedoucí týmu: JiK