Ve čtvrtek 4.12. se v odpoledních hodinách uskutečnil již jedenáctý ročník Vánočního turnaje ve futsalu, který pro žáky školy každoročně pořádají učitelé TvS.

Účast nebyla nikterak rekordní, ale počet 8 je z organizačního hlediska prakticky optimální. Přihlášených 8 třídních týmů bylo rozlosováno do dvou skupin po čtyřech. Ve skupinách se hrálo systémem každý s každým, první dva postoupily do semifinále. Po té jsme pokračovali klasickým k.o. systémem včetně utkání o třetí místo.

Vítězství po roce obhájili zkušení borci z týmu Winners S4, kteří neokusili hořkost porážky. Vyrovnaným soupeřem jim ve finále (0:1) byli chlapci z ČSN Ebola týmu 2C, kteří se lepšili zápas od zápasu. Třetí příčku obsadili Áčkaři A3 a "bramborové" medaile zbyly na Automaty A4, kterým postupně trochu docházel dech.

Vítězové (můžete je vidět na náhledovém obrázku) získali opětovně do přechodného držení putovní "Ježíškův pohár", první tři týmy obdržely diplom pro případné zvelebení třídních nástěnek a první čtyři mužstva byla odměněna vánočními sladkostmi (kolekcemi apod.), které do turnaje poskytla OR AŠSK Chomutov.

Konečné pořadí:
1. Winners S4,
2. ČSN Ebola 2C,
3. Áčkaři A3,
4. Automati A4,
5. Římani 2E,
6. Manchester 1D,
7. Amaterasu 1C,
8. Kondíci 2B

Složení vítězného týmu Winners S4:
Totzauer K., Uhlíř M., Kovář J., Hašek V., Froněk V.

Zúčastněným děkujeme za předvedené výkony a zejména za fair play hru. Nikdo se nezranil a to je podstatné. Děkuji rovněž žákům, kteří se nejvýraznější měrou podíleli na hladkém průběhu akce - rozhodčím Kristiánovi Totzauerovi (S4) a Denisovi Vondráčkovi (1C). U časomíry výrazně pomohl Martin Sokol (1C), ale i další. Všem díky. Za spolupráci děkuji i milé kolegyni paní učitelce Marcelce Koubové.

18.12. nás čeká druhý Vánoční turnaj, tentokrát ve florbalu. Propozice jsou vyvěšeny na nástěnce u vchodu do tělocvičen (naproti bufetu). Zájemci se nezapomenou včas přihlásit. (pozor změna - do úterý 16.12 - velké přestávky).

Sportu zdar a pohodový advent lidem dobré vůle.

ved. turnaje J. Kouba