V úterý 9. 12. 2014 přijali naše pozvání dva hosté až ze vzdálené Kanady – 30letý hokejový útočník Bryan McGregor společně s 31letým obráncem Brettem Skinnerem.
Oba profesionální sportovci s univerzitním vzděláním, kteří v současné době působí v místním hokejovém klubu, zajímavým způsobem zpestřili vyučovací hodinu anglického jazyka pro 4.ročníky.
V rámci besedy, která se nesla ve velmi přátelském duchu, si mohli studenti vyzkoušet vlastní znalost anglického jazyka s aktivní možností komunikovat s rodilými mluvčími.
Naši hosté se snažili odpovědět na všechny otázky studentů, od srovnání životního stylu přes školský systém až po cestovatelské poznatky v době jejich působení v Kazachstánu či Švédsku.
Bryan a Brett natolik zaujali naše studenty svým sympatickým a zároveň vyzrálým projevem, že se na konci besedy některým ze studentů nechtělo odejít, což je ve škole jev nevídaný.
Nicméně, naši hosté byli natolik vstřícní, že se do školy ještě vrátí a pokud to bude jen trochu možné, povedou společně s učiteli anglického jazyka několik konverzačních hodin maturitních ročníků.

Těšíme se na další spolupráci!

Hosty pozvala, besedu vedla a komentář zapsala Mgr. Angelika Vrhelová.