❤️ ❤️ ❤️ Smutné rozloučení s milovaným kocourkem Čáryfučkem Srdíčkovým ❤️ ❤️ ❤️

Smutné přesmutné je loučení s milovaným Čáryfučkem, u které jsme věděli, že je dědečkem s nemocným srdíčkem a ledvinami: https://eu.zonerama.com/srdcemprokocky/Album/8306258. Věděli jsme, že se může kocourkův zdravotní stav zlomit kdykoli, avšak kocourkův náhlý odchod jsme zkrátka nečekali. Čáryfučkovu historii naleznete zde: http://www.srdcemprokocky.cz/?q=taxonomy/term/1137. Avšak nakonec je důležité cítit rozumem a myslet srdcem. Moc dobře víme, že tam nahoře za duhovou bránou je mnohem lepší svět. Svět překrásný se stále kvetoucí zahradou, bezbolestný ráj bez strádání, strachu a neblahosti, bez masek falše a zloby. Tam nahoře je vnímáno úplně jinak - čistěji, světleji, jasněji. Tam nahoře není potřeba slov, komunikace probíhá telepatií. Poselství duší byla splněna a srdce byla naplněna až po okraj... Milovaný Čáryfuček splnil svůj pozemský úkol a naučil nás o to větší pokoře a pochopení. Není slov, kterými by mělo být vše popsáno. Jde o prociťování duší neznalých slov, znalých jen dojmů a pocitů ze všech proživších událostí. Každý z nás vnímavých umí jisto jistě přesně takto procítit odchod svého bližního a milovaného.

Každý příběh má daleko větší hloubku, o tom si ale popovídáme v živých vstupech či plánovaných rozloučeních. Každá dušička přichází do útulku s obrovských poselstvím, přichází obohatit nás i sebe. Učí nás bohatství srdce i duše. Pro všechny je důležité, že nádherný a milovaný Čáryfuček odcházel obklopenou láskou a něhou.


Vážení a milí přátelé, Čáryfučkův příběh byl natolik komplikovaný, že jeden ani neví, odkud začít. Chlapečka jsme přijímali vyhublého a polámaného, dodnes jej vidíme a vnímáme na předkaranténě. Veterinární kontrola a diagnostické laboratoř odhalila - shnilé zoubky, zvýšené ledvinové hodnoty, hlubokou anémii spojenou s krevní bakterii bez aktivní tvorby červených krvinek. Proplouvali jsme různými úskalími. Co bylo ale zásadní, kocourek utrpěl ošklivou zlomeninu pánve - oboustrannou křížovokyčelní luxaci. K operaci pánve jsme se ale nedostali, jednak pro horší zdravotní stav a také kvůli věku i komplikacím v rámci první operace - revize zoubků. Pokud se navíc kostičky neopraví v krátkém čase a to možné nebylo, atypicky srostou a hrozí opakované lámání. Tak náročné akce by Čáryfuček ve svém věku již nezvládl. Nejdříve je totiž nutná stabilizace, aby zvířátko operaci vůbec zvládlo. Po propustce z hospitalizace nás ale kočičí dědeček překvapil. Pohyboval se po výškách, chodil parádně, i když byla znát houpavá chůze. Vylučoval standardně, i když se mu močový měchýř nevyprazdňoval zcela. Aby toho nebylo málo, nakonec jsme zjistili, že má hraniční hodnoty pro srdeční onemocnění HCM a tím pádem chodil na pravidelné kontroly k lékařce specialistce na pražskou kliniku Vetcentrum. Milovanému Čáryfučkovi se začalo dobře dařit, přibral, mazlil se a papal. V očkách kocourka však bylo znát stáří, věděli jsme, že kdykoli může přijít zlom, ale věřili jsme tomu, že se bude kocourkovi dařit i nadále dobře. Proto pro nás nebylo náhlé zhoršení zdravotního stavu překvapením, ale i přesto jsme překvapeni na nějakou chvíli zůstali.


Milovaný Čáryfuček už nějakou tu chvíli bydlel v pokoji Maxíčka. Pravidelně užíval léky na srdíčko a začal užívat i další léky, protože se mu před pár týdny spustila rýma. Rýma byla brzy na ústupu a my jsme se radovali, že se nám kocourek zlepšil. Videa z vyšetřovacího stolu jsme vám pravidelně avizovali. Kocourek papal, chodil si pro pohlazení, ale teta si přesto všimla, jakoby papal o něco méně a vnímala, že se může něco dít. Veterinární kontrola potvrdila, že byly domněnky. Krevní zkouška pořízená před třemi týdny, kdy byl kocourek kontrolován, protože měl rýmu, byla výrazně odlišná od té současné. Na současné krevní zkoušce byla znát anémie a výrazně zvýšené ledvinové hodnoty. Bohužel, celkový zdravotní stav měl také návaznost na onemocnění srdíčka. Krásnému Čáryfučkovi naordinovala paní doktorka léč